Diabetes type 2? Maak jezelf beter

312 punten

1 beoordelingen 4 op voorraad

Bestel hier het boek 'Diabetes type 2? Maak jezelf beter' met een scherpe ledenkorting.

Maak hier uw account aan en profiteer van dit aanbod.
Mijn Zorgpagina biedt een veilig portaal voor inloggen op Puntenplein en maakt deel uit van Diabetesvereniging Nederland.


In 10 stappen naar een andere manier van eten en leven
Veel mensen die diabetes type 2 hebben, weten niet dat zij zelf in staat zijn de negatieve gevolgen van deze ziekte stevig te verminderen. Daarom schreven internist Hanno Pijl (LUMC) en diëtist Karine Hoenderdos het boek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. In dit praktische boek krijgt men de handvaten om de leefstijl zo aan te passen, dat de bloedsuikers onder controle komen én blijven.

Dat het boek Diabetes type 2? Maak jezelf beter hard nodig is bewijzen de cijfers. Ruim 900.000 Nederlanders hebben diabetes type 2, en nog eens 750.000 mensen lopen de kans om dit binnenkort te krijgen. Diabetes type 2 is een ernstige aandoening, met veel kans op complicaties. Maar het is óók een ziekte waarbij de patiënt zelf het heft in handen kan nemen. Dit boek laat op eenvoudige manier zien hoe. De auteurs combineren de laatste wetenschappelijke inzichten met een praktisch stappenplan, lekkere recepten en een prachtige vormgeving.

Dit boek is tot stand gekomen in samenwerking met Diabetesvereniging Nederland (DVN). 


Reviews

W.Bruijnderink

28 juli 2017

Je hebt de tijd nodig om te schakelen, ik ben weduwnaar. Kook zelf met verse groente( meestal ) en koolhydraat arm brood. Het smaak goed.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren