Hypogeen voet-beencreme 300ml + Gratis Hypogeen douchecreme

251 punten

2 beoordelingen 61 op voorraad

Speciale voorjaarsactie! Koop 1 pompflacon 300ml voet-beencrème van Hypogeen en ontvang GRATIS een douchecrème!

Last van een droge of gevoelige huid? Jeuk, kloofjes of slecht genezende wondjes? Probeert u dan eens de huidverzorgingslijn van Hypogeen.

Hypogeen is een bijzondere lijn die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een droge en zeer gevoelige huid. De ingrediënten in Hypogeen producten vullen de tekorten die bij mensen met diabetes ontstaan weer aan en dragen bij aan een gezonde, zachte en soepele huid. Deze voet-beencrème bevat Papaya Extract, Vitamine E, Lecithine en 5% Urea. Een dagelijkse verzorging van de voeten is zeer belangrijk om onnodige voetproblemen te voorkomen (o.a. diabetesvoet). Hypogeen Voet-Been Crème is een ideaal product bij de verzorging van een extreem droge en gevoelige huid van de voeten en benen. Door de crème regelmatig aan te brengen, krijgen kloven, schilfers en eelt geen kans. Het unieke Papaya- extract bevat actieve enzymen die de huid onmiddellijk verzachten en uiterst comfortabel doen aanvoelen.


Reviews

A.Glismeijer

06 augustus 2017

Uitstekend voor alle been en voetproblemen.

lucia Blaauwe

26 mei 2017

werkt goed, heel fijn

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren