Homeplanner 2020

225 punten

0 beoordelingen 2 op voorraad

Een praktische weekplanner om ieder huishouden efficiënt te organiseren!
Alle gezinsactiviteiten in één oogopslag.

Wil jij een einde aan ‘To-Do’ lijstjes in je hoofd? Weg met de losse briefjes en memo’s? Je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan is de Homeplanner ideaal! Door de overzichtelijke tijdsindeling en het ruime A4 formaat kun je eenvoudig activiteiten plannen, zien wie, wat, wanneer te doen heeft en welke zaken niet vergeten mogen worden.

Op deze praktische gezinskalender kun je niet alleen afspraken noteren, ook de kookplanning, klusjes, memo's, huishouden en boodschappen. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina's met o.a. een boodschappenlijst, speedcleantips, snelle & succesvolle opruimtips, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig!

De Homeplanner loopt van januari 2020 t/m december 2020 en voorzien van alle vakantie- en feestdagen in Nederland en België. Hij heeft dezelfde indeling als de Organizing Agenda 2020, een praktische agenda op A5 formaat om mee te nemen. Perfect om samen te gebruiken.

Auteur; Vivianne Steggerda
Uitgeverij Plan-Point
Omvang: 64 pagina's
Formaat: 297 x 217
ISBN: 9789078942399
Prijs: € 12,95  

Productsoort: Kalender
Categorie: Kalender
Specials: Familieplanner


Reviews

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren