Doe mij maar diabetes en een baby

364 punten

0 beoordelingen 12 op voorraad

Nadat Loes met haar eerste boek zo veel mensen had geraakt, leek het even of alles over leven met diabetes was verteld. Maar toen kwam er een zwangerschap, een bevalling en het moederschap en bleek leven met diabetes én een kind een geheel nieuwe dimensie te zijn. Loes koos ervoor om ook dit verhaal te delen. Kwetsbaar, eerlijk, ontroerend en met humor.

Wederom een boek dat, mensen met diabetes en iedereen die op welke manier dan ook met deze ziekte te maken heeft, op de boekenplank moet hebben liggen. Ook in de medische sector een onmisbaar naslagwerk.

Over de auteur: Loes Heijmans-Beek (1983) is zelfstandig ondernemer in de trouwbranche en heeft diabetes type 1 sinds 2004. Dit is na ‘Doe mij maar diabetes’ uit 2015 het tweede boek dat zij schrijft over leven met diabetes. Bloedeerlijk, confronterend en met de nodige dosis humor. Op dezelfde manier verzorgt zij ook lezingen die voor patiënten een feest der herkenning zijn en voor zorgverleners een eye-opener van jewelste. 
 

Reviews

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren