Afvallen met de Wet van Harriet

268 punten

0 beoordelingen 10 op voorraad

Afvallen met de Wet van Harriët 'Koolhydraatbeperkt werkt' gaat in op ánders eten in plaats van minder eten. Volgens de diëtist en diabetesverpleegkundige met 26 jaar ervaring in de diabeteszorg, is gemakkelijk afvallen en gemakkelijk volhouden een kwestie van minderen met koolhydraten en vooral niet bang zijn voor vetten. Dus wil jij je diabetes beter onder controle krijgen met minder medicijnen? Dat is dit boek geschikt voor jou. In de praktijk van Verkoelen wordt 80% van de patiënten insuline- of SU-tabletten vrij!

Volgens Verkoelen werkt koolhydraatbeperkt. De Wet van Harriët is daarom ook leidend in dit boek. Je vindt in dit boek 6 weken aan dagmenu's, veel tips speciaal voor mensen met diabetes, informatie over afvallen en medicatieverlaging. Daarnaast is er ruimte voor maatwerk (koolhydraatbeperking van streng, matig tot licht).


Reviews

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren