Omron infrarood thermometer

1101 punten

2 beoordelingen 5 op voorraad

De nieuwe contactloze thermometer van OMRON is een supersnelle, nauwkeurige infrarood thermometer waarmee het heel gemakkelijk is om de temperatuur van uzelf of uw kind voortdurend te volgen.

Contactloze meting:

Dankzij de expertise van OMRON meet de Gentle Temp 720 de lichaamstemperatuur op de meest nauwkeurige wijze door hem eenvoudig op het voorhoofd te richten, zonder contact te maken.

3 in 1 Temperatuurmeting

De Gentle Temp 720 meet de lichaamstemperatuur aan het voorhoofd, maar kan ook gebruikt worden voor het meten van de temperatuur van een oppervlak, bijvoorbeeld een zuigfles of potje babyvoeding en voor het meten van de temperatuur van de kamer.

Waarom zou je 3 thermometers gebruiken als er maar 1 nodig hebt, die alles kan?

  • Temperatuur meten aan het voorhoofd
  • Oppervlaktetemperatuur
  • Kamertemperatuur

Volg het temperatuurverloop

Dankzij het geheugen voor 25 metingen is het mogelijk om de temperatuur een tijdlang te volgen en een trend vast te stellen. De temperaturen worden naar keuze in graden Celsius of Fahrenheit uitgelezen.

Backlight functie

De verlichte display van de Gentle Temp 720 zorgt ervoor dat de display van de thermometer ook 's nachts gemakkelijk afleesbaar is. Dit is vooral gemakkelijk wanneer u de temperatuur van uw baby of peuter wilt meten zonder het licht aan te doen.

Inhoud van de verpakking

  • Infra-rood thermometer
  • Testbatterij (CR2032, reeds geplaatst)
  • Beschermkap voor meetvenster

Reviews

Kees de Ridder

17 september 2015

Ik heb ooit een soortgelijke meter bij jullie besteld. De uitkomst week wel heel erg af van de rectaal meting. Mijn huisarts zei laatst nog dat dit soort meters onbetrouwbaar zijn als je nauwkeurig wil meten. Het verbaast me dat jullie ze aanbieden. Loop ik achter? Zijn er bewijzen dat ze echt bruikbaar zijn?

Reactie Puntenplein

Reactie van de leverancier: "De voorhoofdthermometer heeft inderdaad een andere waarde dan een rectale meting: rectaal is warmer dan het voorhoofd, bij een voorhoofdthermometer moet u altijd 1/2 graad optellen."

Andries Swart

07 september 2015

Altijd prima voor elkaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren