Peters Angora bedsokken MAAT: S

407 punten

1 beoordelingen Niet op voorraad

Als u de kou door moet of reumatische klachten heeft, zijn Peters angora (bed)sokken een uitkomst. De minuscuul kleine luchtkamertjes in de angorawol zorgen voor een isolerende werking. Dit houdt de kou buiten het lichaam en dus de lichaamstemperatuur constant. Angoraproducten kunt u dan ook het hele jaar door dragen.

Een ander belangrijk voordeel van angora sokken is dat het gemakkelijk transpiratievocht afvoert. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten in de kleur wit.

Maattabel

Small Schoenmaat 36/38
Medium Schoenmaat 39/41
Large Schoenmaat 42/45
Extra Large Schoenmaat 46/48

Samenstelling: Angorawol, schapenwol, nylon

Peters Angora gebruikt geen geplukte angora

Het onderzoeksinstituut DWI-Interactive Materials Research heeft aangetoond dat de producten van Peters Angora niet verkregen worden uit geplukt angorawol. Peters Angora maakt uitsluitend gebruik van geschoren angorahaar en distantieert zich van dergelijke methoden die op dit moment in de media getoond worden.

De konijnen worden 3 tot 4 maal per jaar elektrisch of met de hand geschoren, waarbij het dier geen enkele vorm van leed ervaart. Er blijft vervolgens een vacht van circa 1 centimeter over, waardoor het konijn zijn warmte kan behouden.

 


Reviews

Janny Boeve

04 oktober 2016

Het zijn heerlijke bedsokken, nooit meer koude voeten!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren