3M Cavilon huidbeschermende film spray 28ml

340 punten

3 beoordelingen Niet op voorraad

3M™ Cavilon™ niet prikkende barrièrefilm

Cavilon Niet Prikkende Barrièrefilm is een alcoholvrije, transparantie barrierèfilm welke een ademende barrièrelaag op de huid vormt. Cavilon voorkomt huidbeschadigingen door kleeflagen en frictie en beschermt de huid tegen het binnendringen van vocht. Beïnvloedt de kleefkracht van hechtpleisters en klevende wondverbanden niet. In een eenvoudig toepasbare toedieningsvorm van 28ml spray. Cavilon prikt niet, zelfs niet op een beschadigde huid en biedt tot 72 uur bescherming.

Voorzorgsmaatregelen

  • Laat het product volledig drogen voordat de huid in aanraking komt met verband of kleding
  • Wanneer er te veel lagen van het product zijn aangebracht, zal de huid stijf aanvoelen
  • Aanwezigheid van product onder electroden kan het signaal beïnvloeden
  • Gebruik van dit product in combinatie met barrièrecrèmes, zalven en andere crèmes vermindert de werking

Reviews

Aukje

01 mei 2018

Dag, Ik heb geen beoordeling, maar een vraag. Kun je dit produkt ook gebruiken bij de pods van de Omipod insulinepomp? BVD MVG Aukje

Reactie Puntenplein

Dag Aukje,

Hiervoor kun je het beste je vraag voorleggen aan de klantenservice van DVN.

Team Puntenplein.

Nelly van Dam

16 januari 2018

Ik ben erg blij, dat de DVN winkel dit product verkoopt. Ik kreeg het altijd vergoed i.v.m. mijn gevoelige huid. Helaas is dit niet meer zo. Het wordt alleen vergoed als je b.v. een stoma hebt en niet om het aan te brengen voor het infuus van de insulinepomp. Het werkt supergoed voor mij.

Monique Baartman

18 juli 2017

Beste lezer, Fijn dat jullie dit voor mij onontbeerlijke artikel in de voorraad hebben opgenomen. Door mijn gevoelige huid kan ik niet tegen pleisters en met deze spray gaat het al jaren goed. Met vriendelijke groet, Monique

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren