Doneer uw punten aan JDRF

435 punten

0 beoordelingen

Heeft u zelf Diabetes Type 1, kent u iemand in uw naaste omgeving met de ziekte, of draagt u mensen met diabetes gewoon een warm hart toe? Doneer dan uw punten aan JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation, opgericht in 1970). Deze organisatie financiert door middel van donaties en sponsoring het beste en meest veelbelovende onderzoek naar het beter behandelen en genezen van Type 1 Diabetes.

Zo zet JDRF zich in om DM1 in de toekomst te voorkomen en genezen. De organisatie gelooft in een toekomst zonder Type 1 Diabetes. Daarvoor is uiteraard een hele hoop geld nodig. Onderzoek naar de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden en technologieën is een kostbare aangelegenheid.

Wilt u uw steun betuigen? Doneer dan uw punten en help mee aan wetenschappelijk onderzoek!

Waar gaan mijn punten heen?

Een van de onderzoeken waar uw punten naar toe zouden kunnen gaan, is onderzoek naar het ontstaan van DM1. In Duitsland zijn wetenschappers namelijk aan het kijken hoe en waarom Type 1 zich ontwikkelt en of daar in de toekomst medicijnen, immuuntherapieën en vaccins voor ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast wordt er ook gekeken naar manieren om de ontwikkeling van DM1 te vertragen.

 


Reviews

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren