Hypogeen Sport Voet-Beencreme 300 ml Pompflacon

251 punten

6 beoordelingen 11 op voorraad

Flink gesport? Verzorg uw voeten en onderbenen dan met de sportcrème van Hypogeen. Door het smeren van een sportmiddel voorkomt u de kans op schrijnende plekken (eelt, blaren) en vermindert u de kans op blessures. Daarnaast is Hypogeen natuurlijk speciaal ontwikkelt voor mensen met een zeer droge en gevoelige huid. Het ideale middeltje dus voor als u diabetes hebt.

De ingrediënten in Hypogeen producten vullen de tekorten die bij mensen met diabetes ontstaan weer aan en dragen bij aan een gezonde, zachte en soepele huid. Deze voet-beencrème bevat Papaya Extract, Vitamine E, Lecithine en 5% Urea. Een dagelijkse verzorging van de voeten is zeer belangrijk om onnodige voetproblemen te voorkomen (o.a. diabetesvoet). Hypogeen Voet- Been crème is een ideaal product bij de verzorging van een extreem droge en gevoelige huid van de voeten en benen. Door de crème regelmatig aan te brengen, krijgen kloven, schilfers en eelt geen kans. Het unieke Papaya- extract bevat actieve enzymen die de huid onmiddellijk verzachten en uiterst comfortabel doen aanvoelen.

 


Reviews

Paul Stevens

06 december 2016

Ik gebruik het alweer een paar jaar, sindsdien heb o.a. ook geen last meer van eeltvorming onder de tenen en hielen. Ik krijg van mijn pedicure en diabetesverpleegkundige alleen maar complimenten. Fantastische creme.

A. van Engelen

02 februari 2016

Fantastisch fijne creme Gebruik dit dagelijks

L.Lotterman

20 januari 2016

Ook mijn moeder en tante gebruiken het al jaren!! Dan moet het wel goed spul zijn !!!

Anja Arendsen

20 januari 2016

Ook ik gebruik dit al een aantal jaren. Het is fijn in gebruik en mijn voeten voelen lekker zacht. Prima creme.

c.l.scherpenisse

19 januari 2016

ik ben blij met de punten,kan ik nog een keer wat uitzoeken

Annemarie

19 januari 2016

Ik gebruik dit produkt al jaren. Helemaal goed voor gezonde voeten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren