Twist & Shape Lichaamstrainer

1863 punten

1 beoordelingen 7 op voorraad

Wilt u graag wat strakker in uw vel zitten? Dan is de Twist & Shape Lichaamstrainer het ideale apparaat! Pijnloos en effectief traint u uw buikspieren, armen, schouders, billen en dijen. Door het draaien verbrandt u vet op uw buik en middel waardoor uw taille slanker wordt.

Hoe werkt het trainingsapparaat?

Het trainen met Twist & Shape is heel simpel: stap erop, pak de hendels vast en begin met draaien. Wanneer uw bovenlichaam naar rechts draait, draait uw onderlichaam naar links. Het is als het uitwringen van een natte handdoek. 

Geen pijntjes meer

De traditionele buikspieroefeningen zijn vaak weinig effectief en oncomfortabel om uit te voeren. Denk hierbij aan de pijntjes in uw rug en nek. De ergonomische handgrepen stabiliseren uw lichaam, dus u voelt geen druk op uw knieën of gewrichten. Ideaal wanneer u daar gemakkelijk klachten ondervindt tijdens het sporten. Overbelasting wordt voorkomen en toch traint u de belangrijkste spiergroepen in uw lichaam.

Specificaties:

  • Inclusief: digitaal display, die de tijd aangeeft, het aantal bewegingen en zelfs het aantal verbrande calorieën registreert

  • Inclusief: Work-out DVD

  • Inclusief: 14-daagse Voedingsgids

  • Maximale belasting: 150 kg

  • Verstelbare zachte handgrepen waardoor het veilig is voor iedereen van elke leeftijd en van elk fitness niveau

  • Anti-slip spinplaten


Reviews

Nieuw

12 februari 2018

Ik heb het apparaat nog niet,maar ik hoor dat het niet geschikt is voor mensen van bepaalde lengte, en dan bedoel ik groot, 190cm en groter. Is het niet te verstellen of is het wel gewoon goed op de juiste manier te gebruiken voor iemand van 1,95 of 2 meter? Deze krijgt bijvoorbeeld geen last van de rug omdat hij krom moet staan omdat het apparaat te laag is?

Reactie Puntenplein

Dag,

Het apparaat is zeker te verstellen, alleen houdt het uitschuifbare handstuk/handvatten bij een bepaalde afmeting op. Mocht u 1,95 of 2 meter lang zijn, kan dit wellicht te klein zijn voor u.

Het is lastig om te zeggen, omdat de ervaring per persoon verschilt. Misschien dat reviews of ervaringsverhalen op internet u daarbij kunnen helpen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Puntenplein.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren