Insulinepomp verzekering (exclusief voor leden)

1145 punten

5 beoordelingen

Verzeker uw insulinepomp tegen diefstal en schade met de insulinepompverzekering van DVN. De verzekering vergoedt maximaal € 4.000,- per pomp en heeft een werelddekking. U kunt de jaarpremie van €62,50 (€55 + polis-/administratiekosten) van DVN terugkrijgen. Hiervoor dient u uw polisnummer verder in het bestelproces in te vullen. Let op! Dit voordeel geldt alleen als u lid bent. Niet-leden betalen namelijk de jaarpremie van €77,50 (€70 + polis-/administratiekosten).

Bijkomende kosten (assurantiebelasting van 21%) kunnen helaas niet worden vergoed.

Aanvragen insulinepompverzekering

De teruggave ontvangt u van DVN Puntenplein wanneer u een insulinepompverzekering heeft afgesloten. Op deze pagina is meer informatie te vinden en een inschrijfformulier te downloaden.

Hoe krijg ik mijn jaarpremie terug?
Tijdens het afronden van uw bestelling wordt een polisnummer gevraagd ter controle. Het is dus belangrijk dat u eerst een polisnummer ontvangt, alvorens u de jaarpremie van DVN Puntenplein terugontvangt. 


Reviews

a.m.j.pouwels-frommink

18 december 2016

uitstekend

Anita van Hecke

09 november 2016

Uitstekende verzekering! Dekt ook een 2de pomp, bijvoorbeeld de vakantie-leen-pomp!

P. C. Hoefsloot

10 oktober 2015

Prima, aanvraag wordt steeds snel afgehandeld.

Zeeuwe

07 september 2015

Uitstekend!

E Pimenau

06 september 2015

Uitstekend

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Ben je DVN Winkel- klant of lid van Diabetesvereniging Nederland en wil je je spaarpunten besteden op DVN Puntenplein? Maak dan een account aan. Hierna kun je je spaarpunten opwaarderen en daarna starten met winkelen.

Registeren